Vakantie 2008 Ierland 10 Juni 2008
Om 5.30 uur opgestaan. Na alle standaard handelingen zijn we vertrokken naar de Rosslare Europort, een kwartiertje rijden van St.Margaretís Beach Caravan and Camping Park, dus een ideale camping om daar voor vertrek naar Engeland een nachtje te verblijven. Na het inchecken reden we naar rij 12 die ons aangewezen was. Toon en Elly waren ook al gearriveerd. Voor de ferry vertrok hebben we nog een tijd met elkaar gekletst en afgesproken dat we elkaar op de ferry wel weer zouden zien. Nadat we onze bus in de ferry geparkeerd hadden zijn we direct naar het achterdek gelopen waar je fijn buiten kon zijn want het was goed weer en weinig wind. Het dek van de ferry is erg groot met vele bankjes en picknick tafeltjes.

Een tijdje later waren Toon en Elly ook gearriveerd op het 'rokersdek' en hebben we tot Fishguard (drie en half uur) weer gezellig met elkaar gekletst, gefilmd en foto's geschoten. Vlak voor het verlaten van de ferry hebben we afscheid genomen van Toon en Elly en afgesproken dat we via email contact met elkaar zouden opnemen. Via de snelste route, volgens onze navigatie zijn we ,onderbroken door een aantal stops, doorgereden naar Plough Lane Caravan Site bij Chippenham. Deze camping ligt heel dichtbij de M4 naar Londen. Onze navigatie bracht ons tot aan de ingang waar te lezen stond dat deze camping alleen geschikt was voor volwassenen en tot onze schrik ook nog eens geen plaats meer had. Er zat niets anders op om door te rijden.

We hadden thuis nog een camping uitgezocht die dichtbij de M4 ligt maar hiervoor moesten we wel 80 kilometer verder rijden. We besloten om dat maar te doen en om 17.35 uur kwamen we aan bij Wellington Country Park in Riseley. Hier hadden ze nog plaats genoeg en achteraf waren we ook nog eens blij dat we doorgereden zijn want het is een qua ligging zeer fraaie camping. De camping ligt in een borijke omgeving bij een grote vijver. Voor de kinderen is er o.a. een speeltuin en een mini-treintje. Je krijgt een sleutel om het park te betreden want het is afgesloten met een groot hoog draaihek. Op bepaalde tijden van het jaar is het parkgedeelte ook opengesteld voor bezoekers, b.v. voor een dagje uit. Na het eten zijn we nog even een wandeling gaan maken door het bos en langs de vijver waar veel zwanen hun intrek hadden genomen.